Palvelut‎ > ‎Seuravarusteet‎ > ‎

Varusteiden hankinta

Varusteet

 

Kiireellinen ja välttämätön varustehankinta jokaiselle pelaajalle on peliasu: pelipaita, shortsit/treenihousut ja keltaiset pelisukat. Kaikilla joukkueilla tulee olla yhtenäiset peliasut. Pelipaitoja voi hankkia myös edellisiltä ikäluokilta käytettyinä. Seura pyrkii myös muiden varusteiden osalta siihen, että käytössä olisivat yhtenäiset, useamman vuoden voimassa olevat mallit. Näihin varusteisiin kuuluvat mm. treeniasu, tuulipuku, collegepuku ja pelikassi.

 

Ikäluokat rahoittavat itse hankkimansa varusteet joko keräämällä rahat pelaajien vanhemmilta tai yhteistyösopimuksilla kerätyillä varoilla. Mainosten painaminen varusteisiin on luvallista.

 


Hankinta
 
Ikäluokkien kannattaa hankkia varusteet keskitettyinä yhteishankintoina. Jos ikäluokka ei tee suurempaa yhteistä tilausta, voi yksittäisiä asuja ja pienempia varusteita kuten shortseja, sukkia yms. hankkia suoraan liikkestä seurahinnoin. Seura-asuista löytyy Keravan Intersportissa sovituskokoja ja ikäluokkavastaavilla on mahdollisuus saada niitä sovitukseen esim. harjoituksiin. Muistakaa, että valmentajat ja toimihenkilöt kuuluvat ehdottomasti myös joukkueen yhteisten hankintojen piiriin. Yhtenäinen linja ei pääty pelaajien asuihin ja varusteisiin.
 


Ikäluokka/varustevastaava kerää tiedot tilauksesta (koot, määrä yms.) ja toimittaa tilauksen sähköisenä toiminnanjohtajalle mika.hannonen(at)kp-75.fi tai suoraan liikkeeseen jari.falck(at)intersport.fi.
 
Intersport tekee tilauksen ja ilmoittaa ikäluokka/varustevastaavalle, kun varusteet ovat saapuneet. 

Jos tuotteisiin menevät painoon, kannattaa ikäluokka/varustevastaavan ilmoittaa tarvittavat tiedot suoraan Intersporttiin.