Yleiset ohjeet

Yleiset ohjeet


Kun vanhemmat ovat ilmoittaneet uuden pelaajan jatkosta ikäluokkavastaavalle, seuraavat asiat tulee hoitaa mahdl.pian, jotta pelaaja pääsee peleihin mukaan;

1) lisenssi ja vakuutus -> www.palloliitto.fi

2) peliasun sovitus Keravan Intersportissa -> ilmoitus peliasun koosta varustevastaavalle

3) jäsen-ja toimintamaksu.


 * Kaikista joukkuetta koskevista asioista ota ensisijaisesti yhteyttä vastuuvalmentajaan tai ikäluokkavastaavaan.

 * Joukkueen yleiset linjaukset ja toimintatavat sovitaan vanhempainilloissa. Vanhempainillat ovat paras tapa vaikuttaa ja tuoda esille omia mielipiteitä.

 * Seuraa säännöllisesti tapahtumia ja tiedotteita kotisivuilta. Muutoksia aikatauluihin tulee johtuen muun muassa sääolosuhteista, koulujen aukioloajoista, pyhäpäivistä ja kenttävuorojen muutoksista. Muutoksista ilmoitamme mahdollisimman nopeasti kotisivuilla ja kiireellisissä tapauksissa lähetetään sähköposti/ tekstiviesti.

 * Peleissä valmentajat antavat peliohjeita ja vanhemmat kannustavat. Valmentajat ja vanhemmat ovat kentän eri sivuilla ettei ohjeet ja kannustus sekoitu.

 * Vanhemmat voivat jäädä seuraamaan harjoituksia, mutta pysyvät poissa kenttäalueelta. Vanhemmat eivät anna myöskään ohjeita harjoitustilanteissa.

 * Seuraa lapsesi jaksamista ja lepoa. Nuori aktiivisesti liikkuva lapsi tarvitsee 10 tuntia unta päivässä.

 * Älä tuo harjoituksiin kipeätä tai rasitusväsynyttä lasta. Mikäli lapsella on mm.astma on tästä hyvä kertoa valmentajille/huoltajille sekä tarvittavasta lääkkeestä.      Tämä erityisen tärkeää peleissä.


 * Kiinnitä huomiota monipuoliseen ja terveelliseen ruokavalioon. Normaali kotiruoka riittää. Karkit, leivonnaiset, limut, perunalastut, makkarat ja muu roskaruoka eivät kuulu pelien tai turnauksien ruokavalioon. Välipaloina pelien välissä hedelmät tai leipä juomana vesi.

 * Kiusaamiseen puuttuminen on jokaisen vanhemman velvollisuus. Ilmoittakaa havainnosta vastuuvalmentajalle, apuvalmentajalle tai ikäluokkavastaavalle.

 * Kannusta lastasi harjoittelemaan myös vapaa-ajalla.

 * Mikäli koet, että valmentajan tulee tietää lapsesta enemmän  mm.liittyen keskittymiseen / tarkkaavaisuuteen - ota rohkeasti yhteyttä valmentajiin.