Vanhempien pelisäännöt

Vanhemman pelisäännöt


 1.    Suhtaudun myönteisesti lapsen harrastukseen.
- Autan poikaani ja myös myös muita poikia siinä, että jokainen voi tulla harjoituksiin ja lähteä harjoituksista hyvällä mielellä.
- Autan poikaani kehittymään lajissa positiivisesti kannustaen.Kiinnitän huomiota myönteisiin asioihin enkä muistuta tai jää murehtimaan epäonnistumisia.

 2.   Arvostan peliä ja siihen osallistuvia.
- Osoitan aina arvostusta pelinohjaajia, muita pelaajia ja joukkueita kohtaan.
- Noudatan pelinsääntöjä.

 3.   Olen esimerkkinä pojille.
- Muistan että olen aikuisena aina esimerkkinä lapsille. Käyttäydyn sen mukaisesti tapahtumiin tullessa, tapahtumien aikana sekä sieltä pois lähdettäessä.
- Pelikenttä ja sen ympäristö on päihteetön ja savuton!
- En kiroile.

 4. Ilmoitan lapseni osallistumisen Nimenhuudossa. Tuon lapseni ajoissa harjoituksiin ja peleihin. Ilmoitan myöhästymisistä ja poissaoloista oman joukkueen vastuuhenkilölle ajoissa.

5.
Huolehdin, että pelaajalla on oikea varustus harjoituksiin/peleihin ja että varustus on kunnossa

6.   
Annan valmentajan ohjata ja opettaa harjoituksissa ja peleissä, vanhemman tehtävä on kannustaa ja tukea pelaajia. Kritiikki, toisten tai omien arvostelu ääneen, ei kuulu katsomoon eikä vaihtoaitioon. Vanhemmat myös seuraavat otteluita vaihtopenkin vastakkaiselta puolelta.

7.   
Juomapullossa pidetään vettä. Turnauksissa ja peleissä makeiset, leivonnaiset, limut, perunalastut makkarat tai roskaruoka eivät kuulu ruokavalioon.

8.   
Hoidan lapsemme harrastuksen maksut ajallaan. Myöhästyneistä maksuista huomautetaan ja neuvotellaan tarvittaessa joustavaa maksuaikataulua