Ajankohtaista


myClub -järjestelmä otettu käyttöön

Uusi myClub -järjestelmä on nyt otettu käyttöön ja kaikki joukkueen asiat (mm. tapahtumailmoittautumiset, laskutus, tiedottaminen jne)  hoidetaan em. järjestelmän kautta. 
Järjestelmään on perustettu kaikki pelaajat, jos joku ei ole saanut tunnuksia tai tarvitsee apua käytössä, olethan yhteydessä Kirsiin (kirsi.heikura1@gmail.com tai P04 YJ Vanhemmat WhattsAppin kautta. Järjestelmässä on tärkeää varmistaa, että laskutusosoitteessa on huoltajan sähköpostiosoite, ei pelaajan!!!


YJP04 -joukkueen viestintäkanavat: 

myClub: Uuden myClub -järjestelmän myötä pystymme nyt lähettämään tiedotteita ja viestejä niin pelaajille kuin heidän vanhemmilleen myClubin kautta. Huolehtikaa siitä, että viestien vastaanottajana on pelaajan lisäksi myös yksi huoltaja, näin tärkeät viestit eivät jää vain pelaajan sähköpostiin tai myClub -näkymään
Pelaajien WhatsApp: Pelaajilla on käytössään  oma WhatsApp -ryhmä, johon pelaaja voidaan halutessaan liittää mukaan. Tässä ryhmässä ovat mukana myös valmentajat, jotka hieman seuraavat viestittelyn sisältöä. Joillekin tapahumille (esim. turnaukset) voidaan perustaa myös erillinen WhatsApp –ryhmä, jota kautta viestitellään osallistujille. 
Vanhempien WhatsApp: Myös vanhemilla on käytössään  oma WhatsApp -ryhmä, johon pelaajien vanhemmat/huoltajat on lisätty. Tässä ryhmässä voidaan viestitellä mm. kyytiasioista, myClub -jutuista ja muista yhteisistä asioista. Tämä siis on vanhempien käyttöön, ei pelaajille.
Facebook: Joukkueella on myös oma Facebook -ryhmä, johon päivitellään kuulumisia ja laitetaan kuvia peli ja turnaustapahtumista. Ryhmä löytyy nimellä KP-75/TuS YJP04, kannattaa liittyä mukaan ja lisätä myös terkkuja joukkueen tapahtumista!!!
Twitter: Joukkeella on myös oma Twitter -tili, josta löytää ajankohtaisia pelikuulumisia. Twitter -ryhmä löytyy nimellä KP-75/TuPs YJP04 @YjP04, liity seuraajiin!!