Ajankohtaista

Joukkueen päättäjäiset 3.11 klo 13 - 15 Kalevan tekonurmella

Vietämme joukkueen kaudenpäättäjäisiä lauantaina 3.11 Kalevan tekonurmella alkaen klo 13. Luvassa Kupla-fudista, herkuttelua, palkintoja ja mukavaa yhdessä oloa.
KAIKKI JOUKOLLA MUKAAN!!!


Uusi myClub -järjestelmä käyttöön syksyn 2018 aikana

Otamme joukkueessa käyttöön uuden myClub -järjestelmän, joka tulee korvaamaan nykyisen Nimenhuudon. Jatkossa myös joukkueen laskutus (kausimaksut, turnauksen, leirit jne) hoidetaan myClub -järjestelmän kautta. 
Tulemme ilmoittamaan tarkemmin, kun järjestelmä otetaan käyttöön ja annamme myös pikaisen opastuksen, miten järjestelmän kanssa toimitaan.


YJP04 -joukkueen viestintäkanavat: 

Nimenhuuto: Kaikki joukkueen viestittely hoidetaan Nimenhuudon –kautta, josta lähetetään tiedotteita ja viestejä vanhemmille ja pelaajille. Nimenhuudon kautta voi sopia kyydeistä peleihin ja harkkoihin tai laittaa kysymyksiä ikäryhmävastaavalle, valmentajille, rahastonhoitajalle jne. 
WhatsApp: Pelaajilla on käytössään myös oma WhatsApp -ryhmä, johon pelaaja voidaan halutessaan liittää mukaan. Tässä ryhmässä ovat mukana myös valmentajat, jotka hieman seuraavat viestittelyn sisältöä. Joillekin tapahumille (esim. turnaukset) voidaan perustaa myös erillinen WhatsApp –ryhmä, jota kautta viestitellään osallistujille. 
Facebook: Näiden lisäksi joukkuelle on perustettu oma Facebook -ryhmä, johon päivitellään kuulumisia ja laitetaan kuvia peli ja turnaustapahtumista. Ryhmä löytyy nimellä KP-75/TuS YJP04, kannattaa liittyä mukaan!!
Twitter: Joukkeella on myös oma Twitteri -tili, josta löytää ajankohtaisia pelikuulumisia. Twitter -ryhmä löytyy nimellä KP-75/TuPs YJP04 @YjP04, liity seuraajiin!!