Ajankohtaista

YJP04 -joukkueen viestintäkanavat: 

Nimenhuuto: Kaikki joukkueen viestittely hoidetaan Nimenhuudon –kautta, josta lähetetään tiedotteita ja viestejä vanhemmille ja pelaajille. Nimenhuudon kautta voi sopia kyydeistä peleihin ja harkkoihin tai laittaa kysymyksiä ikäryhmävastaavalle, valmentajille, rahastonhoitajalle jne. 
WhatsApp: Pelaajilla on käytössään myös oma WhatsApp -ryhmä, johon pelaaja voidaan halutessaan liittää mukaan. Tässä ryhmässä ovat mukana myös valmentajat, jotka hieman seuraavat viestittelyn sisältöä. Joillekin tapahumille (esim. turnaukset) voidaan perustaa myös erillinen WhatsApp –ryhmä, jota kautta viestitellään osallistujille. 
Facebook: Näiden lisäksi joukkuelle on perustettu oma Facebook -ryhmä, johon päivitellään kuulumisia ja laitetaan kuvia peli ja turnaustapahtumista. Ryhmä löytyy nimellä KP-75/TuS YJP04, kannattaa liittyä mukaan!!
Twitter: Joukkeella on myös oma Twitteri -tili, josta löytää ajankohtaisia pelikuulumisia. Twitter -ryhmä löytyy nimellä KP-75/TuPs YJP04 @YjP04, liity seuraajiin!!

Piirisarjapelit:
Jokaisella pelaajalla täytyy olla hankittu pelipassi/lisenssi ja vakuutus vuodelle 2018. Ilman pelipassia pelaamisesta tulee ikäluokalle kovat sanktiot, joten lisenssitöntä pelaajaa ei päästetä kentälle. Vakuutuksen saa kätevästi samalla, kun ostaa pelipassin, jos ei ole omaa vakuutusta ennestään mikä kattaa urheilussa tulleet vammat. Jalkapallo on kontaktilaji ja vakuutus kattaa myös harjoituksissa sattuneet vammat.

Ilmoittautuminen! Ikäluokka osallistuu piirisarjaan kahdella joukkueella 2. ja 3. tasoille. Pelaajia tullaan jonkin verran kierrättämään tasojen välillä ja nämä tullaan nimeämään jokaiseen peliin. Säännöissä on rajattu montako pelaajaa saa siirtää ylemmän tason viimeisestä pelistä seuraavaan alemman tason peliin (4 kpl). Eli jos tiedät että olette esim. reissussa tai muuten estynyt pelistä on hyvä laittaa mahdollisimman aikaisin OUT nimenhuutoon. Tämä auttaa löytämään vaihtoehtoisen pelin ja saamaan kyseiseen peliin tarpeeksi pelaajia. Samoin IN merkintä on tärkeä, että tiedetään, onko meillä tarpeeksi pelaajia pelissä!!!

Kimppakyydit: Kysykää rohkeasti ja tarjotkaa kyytejä! Kyydin puute ei ole syy jäädä pois peleistä tai harjoituksista varsinkaan, jos sitä ei ole kyselty! 

Peluutus: Poikien kanssa juteltiin ja sovittiin,että pelaajat merkitään 3 värillä, joista yksi (punainen) pelaa pääsääntöisesti YJ1 pelejä ja toinen (keltainen) YJ2 pelejä. Kolmas väri (vihreä) on niitä pelaajia, jotka nimetään erikseen YJ1 ja YJ2 peleihin. Näin saamme kaikille tasapuolisesti mahdollisuuksia päästä pelaamaan ja tasattua pelaaja määriä per peli.