Ajankohtaista


Ilmoittautumiset peleihin ja harjoituksiin
Merkitään ajoissa IN/OUT –merkinnät peleihin, harjoituksiin ja turnauksiin! Kun tiedetään hyvissä ajoin etukäteen, ketä pelaajia on tulossa, se helpottaa valmentajia joukkueiden nimeämisessä ja harjoituksien suunnittelussa. 

Piirisarjapeleihin pitää olla ilmoittautuneena 5 päivää ennen peliä ja jos tulee äkillisiä sairastumisia tai esteitä, niistä ilmoitus suoraan valmentajalle!!

Joukkueen viestintä
Nimenhuuto: Kaikki joukkueen viestittely hoidetaan Nimenhuudon –kautta, josta lähetetään tiedotteita ja viestejä vanhemmille ja pelaajille. Nimenhuudon kautta voi sopia kyydeistä peleihin ja harkkoihin tai laittaa kysymyksiä ikäryhmävastaavalle, valmentajille, rahastonhoitajalle jne. 
WhatsApp: Pelaajilla on käytössään myös oma WhatsApp -ryhmä, johon pelaaja voidaan halutessaan liittää mukaan. Tässä ryhmässä ovat mukana myös valmentajat, jotka hieman seuraavat viestittelyn sisältöä. Joillekin tapahumille (esim. turnaukset) voidaan perustaa myös erillinen WhatsApp –ryhmä, jota kautta viestitellään osallistujille. 
Facebook: Näiden lisäksi joukkuelle on perustettu oma Facebook -ryhmä, johon päivitellään kuulumisia ja laitetaan kuvia peli ja turnaustapahtumista. Ryhmä löytyy nimellä KP-75/TuS YJP04, kannattaa liittyä mukaan!!
Twitter: Joukkeella on myös oma Twitteri -tili, josta löytää ajankohtaisia pelikuulumisia. Twitter -ryhmä löytyy nimellä KP-75/TuPs YJP04 @YjP04, liity seuraajiin!!