Toimintamaksut, Rahat ja Talous

1)    Joukkueen toimintamaksu (YJ): 45 euroa kuukaudessa eli 540 euroa vuodessa:

a.    Maksetaan neljä kertaa vuodessa kolme kuukautta kerralla eli 135 euroa joulu- ja maaliskuussa (talvikausi 1. ja 2. maksu) sekä kesä- ja syyskuussa (kesäkausi 1. ja 2. maksu).

b.    Maksu kunkin em. kuukauden 5. päivä mennessä tilille FI41 3131 1000 5555 69 pelaajan omalla viitteellä. Maksuista ja viitenumeroista viestitään Nimenhuudossa.

c.     Pelaajat, jotka treenaavat kerran viikossa muiden talviharrastusten vuoksi, maksavat 50 % talvikauden maksuista (edellyttää ajantasaista ilmoitusta sekä päävalmentajalle että rahastonhoitajalle).

d.    Jos pelaaja tulee ainoastaan kesäkaudelle (1.5. alkaen) pelaamaan, maksetaan vain kesäkausimaksu. Tästä tulee olla ilmoitus rahastonhoitajalla.  

e.    Pelaaja voi halutessaan maksaa useamman maksukauden kerrallaan.

f.      Jos pelaaja aloittaa kesken kauden, hänen maksunsa lasketaan aloituskuukaudesta eteenpäin (45 euroa/kuukausi) huomioiden kahden viikon ilmainen kokeilujakso.

g.    Jos pelaaja lopettaa kesken kauden, etukäteen maksettuja rahoja ei palauteta pelaamatta jääneiltä kuukausilta.

h.    Joukkueenjohtaja ilmoittaa uusista pelaajista viipymättä rahastonhoitajalle.

2)    Lisenssimaksu eli pelipassi Palloliitolle: Pelipassi on pakollinen, jotta poika saa pelata virallisissa otteluissa. Passi on oltava voimassa heti alkuvuodesta. Lisäksi pitää olla vakuutus, jonka voi ostaa samalla. Lisätietoa Pelipassista löydät linkistä http://www.kp-75.fi/seura/pelipassit.

3)    KP-75 seuran jäsenmaksu (vain KP-75:laiset): 120 euroa maksetaan 1.1. mennessä seuran tilille FI85 3131 3001 1936 48 (SIIS ERI TILILLE KUIN TOIMINTAMAKSU). Lisätietoa tästä http://www.kp-75.fi/seura/jasenmaksut.

4)    TuPS seuran jäsenmaksu (vain TuPS-laiset): 156 euroa, maksetaan joukkueen tilille FI41 3131 1000 5555 69 10.1. mennessä.

a.    Rahastonhoitaja hoitaa tilityksen eteenpäin TuPS:ille.

         5) Turnausten, varustehankintojen yms. kulut laskutetaan tapauskohtaisesti toteutuneen mukaisesti jojojen ja/tai varustevastaavan toimesta.

Kaikkien maksujen maksaminen ajallaan on edellytys harjoittelulle ja pelaamiselle.  Lähtökohtaisesti rahastonhoitaja muistuttaa maksurästeistä, seuraavaksi joukkueenjohtaja. Jos joukkueenjohtaja joutuu muistuttamaan maksurästeistä, pelaajalle voidaan asettaa peli- ja/tai harjoituskielto, joka kestää kuukauden yli sen päivän kun rästimaksut oli maksettu. Toistuvista maksullaiminyönneistä voidaan asettaa pelikielto jo rahastonhoitajan muistutuksen jälkeen.

Varustetilaukset

Joukkueen kootut varustetilaukset tehdään keskimäärin kahdesti vuodessa keväällä ja loppukesästä varustevastaavan koordinoimana, Lisäksi yksittäisiä tilauksia voidaan tehdä tarpeen mukaan kiiretilanteissa tms.

Joukkueen koottuihin varustetilauksiin pätee seuraava toiminta- ja maksupolitiikka, jolla varmistetaan varustemaksujen tuloutuminen ajallaan ilman ylimääräisiä muistutteluja:

 1. Varustevastaava avaa joukkueen yhteisen tilauksen ts. antaa tilausajan, maksujen eräpäivän ja muut tilausohjeet Nimenhuudossa
 2. Tilaukset tehdään sähköpostitse ohjeiden mukaan varustevastaavalle
 3. Varustevastaava ilmoittaa maksettavan summan tilaajalle, tilaus on maksettava eräpäivään mennessä ennakkoon (=ennen kuin tilaus lähtee)
 4. Varustevastaava toimittaa yhteenvedon (pelaaja/summa) rahastonhoitajalle
 5. Eräpäivään mennessä maksetut varusteet laitetaan tilaukseen, maksamattomat tilaukset raukeavat, ellei maksuajasta ole erikseen muuta sovittu. 
 6. Varustevastaava ilmoittaa varusteiden jakelusta Nimenhuudossa

Huom. Sekä varusteiden tilauseräpäivä että maksujen maksueräpäivä laitetaan tapahtumana Nimenhuutoon varmistamaan, että nämä päivämäärät eivät unohdu.


Turnaukset ja kulukorvaukset

 1. Ikäluokan yhteisistä rahoista maksetaan neljän turnauksen osallistumismaksut per vuosi per joukkue (sis. Hesacup); eli 1.000 euroa /joukkue/ vuosi budjetoidaan toimintamaksuihin sisältyviksi. Yli menevä määrä laskutetaan pelaajilta erikseen.
 2. Toimihenkilöpalkkiot, päivärahat ja kilometrikorvaukset maksetaan keskitetysti seuran kautta ja seura laskuttaa ikäluokkaa.
 3. Korvauksia maksetaan vain toimihenkilösopimuksen tehneille, maksimissaan 270 euroa/v.
 4. Korvaushakemukset ikäluokkavastaavan kautta
 5. Kunkin yön yli turnauksen osalta joukkueen vastuuvalmentajan ja huoltajan joukkuemajoituksen ja -ruokailujen kulut kerätään osana joukkueen osallistumiskuluja osallistujilta. Useamman toimihenkilön osallistuessa ao. toimihenkilöt voivat sopia keskenään kulujen jaosta toisinkin (lisäämättä joukkueen kannettavia yhteiskuluja).
 6. Jojot ja muut maksujen kerääjät lähettäkööt aina nimet ja summat (excel tai email) maksuja varten rahastonhoitajalle, joka seuraa tapahtuuko maksut.
 7. Turnausmaksujen palautuspolitiikka: Jos osallistuja peruu viime hetkellä, palautetaan maksuja sikäli kuin saadaan kuluja peruttua, mutta osuus yhteisistä kuluista jää perujan tappioksi.
Lisätietoja kts http://www.kp-75.fi/seura/seuran-linja/taloussaanto/toimihenkiloiden-korvaukset