Oikkupolvet‎ > ‎

Esittely

Oikkareissa on naisia laidasta laitaan, meillä löytyy edustettuna Suomen Eduskunta, on insinöörejä, kirjanpitäjiä, lastenhoitajia, myyntinaisia ja bittinikkareita. Seksuaaliterapeuttikin meillä oli, mutta hänestä jouduimme ikäväksemme luopumaan polvivamman takia. Hänen Oikkupolveutensa meni siis ylikuntoon. Meitä on töissä teknisellä alalla, terveydenhuollossa, elintarvikealalla, ympäristöalalla, verovirastossa. Itse asiassa – koskaan et voi olla varma, missä törmäät aitoon ja oikeaan Oikkupolveen.

Joukkueeseemme on kasaantunut hurja määrä älyä, huumorintajua ja ennen kaikkea suvaitsevuutta elämän ja jalkapallon kaikkia ilmenemismuotoja kohtaan. Meillä on aina harjoituksissa hyvin hauskaa, nauretaan kun kaikki menee pieleen ja fiilistellään kun onnistutaan. Kaikkia kannustetaan ja virheet anteeksi annetaan. Peli- ja turnausmatkamme tuppaavat olemaan hulvattoman hauskoja, puhumattakaan muusta yhteisestä ajanvietteestä, kuten saunailloista.  Huumori kukoistaa ja monet ovat huomanneetkin, että Teräsbetonin laulun sanat ”missä kuljemmekin aina meidät huomataan”, kertoo juuri Oikkupolvista. 

Eipä ihme, että me kaikki rakastamme omaa joukkuettamme hyvin paljon. Suohan se meille mahdollisuuden päästä hetkeksi hyvään seuraan, irti elon huolista ja murheista, työstressistä ja ankeista kotioloista. Olemmekin todenneet, että Oikkupolvet on paljon enemmän kuin urheiluharrastus, se on elämäntapa.   

Ihan tavalliselle naiselle tapahtuu aina jotain kummallista, kun hän alkaa pelata jalkapalloa Oikkupolvissa. Hänestä tulee osa tätä hurmosta, tätä oikkarilumousta, joka saa elämän tuntumaan niin hauskalta ja keveältä.

Joukkueessa pelaavat:

Asikainen Katja
Elina Kontio
Frondelius Leila
Ekström Hanna
Immonen Katariina
Issakainen Susanna
Jaaranen Päivi
Karjalainen Tarja
Koivu Anne
Korppi Tuija
Laitasalmi Anne
Miia Kaarakainen
Miia Räty-Lindsten
Myllymäki Päivi
Niemelä Nelli
Mäkeläinen Pia
Peltola Anne
Ruostila Anisa
Saarinen Anna
Satu Vuorinen
Teea Tiljander
Tiina Sohlman
Uotinen Anu
Viitala Sari