Oikkupolvet‎ > ‎

Esittely

Oikkareissa on naisia laidasta laitaan, meillä löytyy edustettuna eduskunta, on insinöörejä, kirjanpitäjiä, lastenhoitajia, myyntinaisia ja bittinikkareita. Itse asiassa – koskaan et voi olla varma, missä törmäät aitoon ja oikeaan Oikkupolveen.

Joukkueeseemme on kasaantunut hurja määrä älyä, huumorintajua ja ennen kaikkea suvaitsevuutta elämän ja jalkapallon kaikkia ilmenemismuotoja kohtaan. Huumori kukoistaa ja monet ovat huomanneetkin, että Teräsbetonin laulun sanat ”missä kuljemmekin aina meidät huomataan”, kertoo juuri Oikkupolvista. 

Eipä ihme, että me kaikki rakastamme omaa joukkuettamme hyvin paljon. Suohan se meille mahdollisuuden päästä hetkeksi hyvään seuraan, irti elon huolista ja murheista, työstressistä ja ankeista kotioloista. Olemmekin todenneet, että Oikkupolvet on paljon enemmän kuin urheiluharrastus, se on elämäntapa.   

Ihan tavalliselle naiselle tapahtuu aina jotain kummallista, kun hän alkaa pelata jalkapalloa Oikkupolvissa. Hänestä tulee osa tätä hurmosta, tätä oikkarilumousta, joka saa elämän tuntumaan niin hauskalta ja keveältä.

Joukkueessa pelaavat
Asikainen Katja
Frondelius Leila, nettivastaava, varakapteeni
Ekström Hanna
Henrikson Enely
Hyrske Anita, kapteeni
Hämäläinen Saara
Immonen Katariina
Issakainen Susanna
Jaaranen Päivi, valmentaja
Kaarakainen Miia
Karine Eeva-Mari
Koivu Anne, rahastonhoitaja
Kontio Elina
Korppi Tuija
Lostedt Sanja, matkavastaava
Myllymäki Päivi
Paappanen Laura
Pekkala Maarit
Peltola Anne, kuntosalitreenin vastaava 
Suojala Eliisa
Tiljander Teea
Tohka Minna
Uotinen Anu, valmentaja
Viitala Sari, joukkueenjohtaja
Välijeesiö Taija, huoltaja
Suomi Eesti Challenge
Oikkupolvet osallistuivat Suomi 100-teemaan (Suomi Eesti Challenge), jossa pelattiin sata peliä yhdessä päivässä. Oikkareiden vastustajana oli Tartossa Fauna Female, joka voitettiin.

Football for Refugee Women
Osa Oikkupolvista vahvisti eduskunnan joukkuetta Football for Refugee Women -turnauksessa 14.10.2017.

Vierumäki 3.-4.3.2018
Urheilullinen viikonloppu Vierumäellä 3.-4.3.2018 mukavassa seurassa aktiviteetteinä mm. TRX, venyttely, hohtokeilaus, ulkoilu, saunottelu.