Oikkupolvet
Oikkupolvet Tallinnassa v. 2009
Ensimmäisen mestaruuden (LKKI35) juhlintaa Tallinnassa v. 2009.


Oikkupolvet, tuttavallisemmin Oikkarit, on aikuisten naisten jalkapallojoukkue. Joukkue on perustettu v. 2002 ja toiminnan tärkein peruspilari on luonnollisesti ratkiriemukkaat säännölliset harjoitukset. Talvikaudella Oikkupolvet kohottavat kuntoa myös kuntosalilla. Harjoituksissa opittuja asioita testaan peleissä, jotka ovat toiminnan suola.

Oikkupolvet pelaavat kesällä sarjoissa LKKI35 ja Harraste. LKKI35-sarjassa alaikäraja on 35 vuotta, tosin muutama alaikäinen, kuitenkin vähintään 30 vuotta täyttänyt, mukaan mahtuu. Yläikärajaa ei ole. Harrastesarjassa ei ole ikärajoitteita.

Talvella pelataan futsalia piirin sarjassa, futista JäPS:n talvisarjassa ja osallistutaan Simo Syrjävaara Futsal Cupiin sekä toimitsijan että pelaajan roolissa. 

Oikkupolvia on tällä hetkellä noin 20 (lukumäärä vaihtelee, kun yksi tulee ja toinen lähtee). Jos olet yli 30-vuotias sporttinen nainen, olet tervetullut mukaan toimintaan. Toivotaan tosin jonkinlaista pelikokemusta (jostakin) pallopelistä, mutta aina voi tulla kokeilemaan, jos ikä riittää.