Koulutus‎ > ‎Valmentajakoulutus‎ > ‎

Valmennusklubit 2018

Seuramme pyrkii kouluttamaan valmentajiamme aktiivisesti tarjoamalla valmentajilleen 4 krt vuodessa koulutustapahtuman.  Valmentajaklubit ovat ilmaisia kaikille KP-75 ja YJ-joukkueiden valmentajille!. Seuramme valmentajakoulutuksista vastaa seuramme valmennuspäällikkö Jari Vento.

Seuraava valmennusklubi järjestetään keskiviikkona 7.2.2018 klo.18.00-20.00 Sompion koulun tiilisalissa.


Valmennusklubin aiheena on lapsen ja nuoren urheilijan elämäntavan perusteet (24/7). Koulutuksessa käydään läpi lapsen ja nuorten kannalta mm. seuraavia aiheita: Ravinto, lepo, uni, perusteita varusteista ja oman kehon huollosta sekä vammojen ennalta ehkäisystä.


Aihe koskettaa seuran toimihenkilöiden lisäksi myös urheilevien nuorten ja heidän vanhempiensa arkea ja tästä syystä koulutus on avoinna kaikille seuran toimijoille sekä pelaajien vanhemmille. 

Toivoisin, että koulutukseen pääsisi  joka ikäluokasta toimihenkilöitä sekä vanhempia mahdollisimman paljon paikalle, jotta koulutuksessa käsiteltävistä tärkeistä asioista saadaan tietoa seurassa eteenpäin 

 

Kouluttajana tilaisuudessa toimii Suomen Palloliiton lääkintäkouluttaja ja Suomen Palloliiton U21-maajoukkueen vastaava fysioterapeutti Jari Pylvänäinen. Lisätietoa: https://www.aava.fi/asiantuntija/pylvanainen-jari

Ilmoittautuminen koulutukseen oheisen linkin kautta: https://goo.gl/forms/Ahl3OWsoIzf1msZp2Huhtikuun valmennusklubi järjestetään perjantaina 6.4.2018 klo.18.00-21.00. Valmennusklubin aiheena on potkutekniikka, kouluttajana toimiii Janne Karppinen UEFA B valmentaja / potkutekniikkavalmentaja. Ilmoittautuminen avataan helmikuussa.


Syksyn valmennusklubi pidetään elo-lokakuussa aiheena KP-75:n valmennuslinja, joka sisältää pelaajapolun ja sen uudet painopisteet, mukana yhteistyö PKKU ja KP-75/TupS YJ. ikäluokat.