Koulutus‎ > ‎Valmentajakoulutus‎ > ‎

E-kurssi

Kurssi on Palloliiton valmentajakoulutusjärjestelmän ensimmäinen askel. Se tarjoaa perustietoa lasten ja nuorten ohjaamisesta. Maksuttomat kurssit on suunnattu erityisesti lasten ja nuorten ohjaustoimintaa aloitteleville henkilöille, mutta tervetulleita ovat kaikki ohjaustoiminnasta kiinnostuneet - myös ohjaajakokemusta saaneet - seuraihmiset.Tavoitteena on, että jokainen lasten ja nuorten ohjaustoiminnassa mukana oleva olisi käynyt kurssin.

D-valmennuskurssin vaatimuksena on E-kurssin käyminen.

Seuraava koulutus on 19.1.2018 klo 17:00-21:00 Keravalla, koulutuspaikkana Kalevan tekonurmi ja seuran toimisto (Kauppakaari 11, 04200 Kerava, kaupungintalon alakerta). Kurssi järjestetään, jos osallistujia on vähintään 8 kpl.

Ilmoittaudu kurssille klikkaamalla tästä

Tavoitteet:

Jokainen uusi ohjaaja käy E-kurssin
Tutustumispaketti lasten jalkapallomaailmaan 
Ohjaamisen ja opettamisen perusteet
Jatkokoulutustarjonnan esittely

Sisällöt:
Lasten liikunnan lähtökohdat ja tila
Hyvä Ohjaaja
Lapsen kasvu ja kehitys
Hyvä jalkapalloharjoitus

Kurssin kesto on 4x45min ja 1h ennakkotehtävä (yhteensä 5h)


Kurssin ennakkotehtävät:

1. Mitä sinulle merkitsee lasten jalkapallotoiminnassa suomalaisen jalkapallon arvojen mukaan toimiminen?

Suomalaiselle jalkapallolle tärkeitä perusarvoja ovat luotettavuus, yhteisöllisyys, iloisuus ja menestys. Pohdi miten arvojen mukainen toiminta näkyy käytännön työssäsi. Kirjaa niitä asioita ranskalaisten viivojen perään.

2. Nettisivustot ohjaajan ja valmentajan tukena: 
Käy tutustumassa netissä olevaan Suunnittelen treenejä -palveluun http://www.suunnittelentreeneja.fi/ sekä omatoimisen harjoittelun vinkkisivustoon http://www.kuukaudenkikat.fi/ .

3. Tutustu myös Kaikki Pelaa –sääntöihin http://www.palloliitto.fi/kaikki_pelaa/materiaalit/esitteet_oppaat/

a) Leikkimaailman (11v- ja nuoremmat) b) Kaverimaailman (12-15-vuotiaat) word dokumentti sekä c) Tulevaisuusmaailman (16-19-vuotiaat) osalta.