Jätä uusi viesti

Palstan säännöt


Tuoreimmat viestit:


2017-01-06/Savio
Uusi kenttä Saviolle ?
Huhut kertovat että Saviolle olisi tulossa uusi kenttä ? Onko kenelläkään mitään tietoa asiasta ?


2016-12-20/SaPo
Johtokunnan toiminta 2016
Onko uusi sihteeri erittäin kiireinen vai mistä tämä asia kiikastaa? Oletan, että kaikkia ei kokouksissa osallisia nämäkin asiat kiinnostavat. Tämän pitäisi käsittääkseni olla erittäin läpinäkyvää toimintaa?2016-11-01/utelias
Päättäjäisissä palkitut
Milloin mahtaa tulla tiedot päättäjäissä palkituista? Kovasti kiinnostaa...


2016-09-21/Raine
Oikkupolvet
Oikkupolvet on jo usean vuoden ajan ollut seuran menestynein joukkue. Tämä vuonna tulee hopeaa ja todennäköisesti harrastesarjan lohkovoitto. Aiemmilta vuosilta eri värisiä mitaleita. Miten seura on huomioinut ja huomioi näitä upeita, aikuisia naisia?


2016-08-24/Keravan kolli
Pkku?
Onko Pkku yhteistyö loppumassa? Paljon huhuja...


2016-08-23/MissäOn
Pöytäkirjat
Eipä niitä johtokunnan pöytäkirjoja ole vieläkään!


2016-03-06/ex-sihteeri
SaPolle
Kiitos huomautuksesta puuttuviin pöytäkirjoihin liittyen. Pöytäkirjat on nyt julkaistu ja nykyinen sihteeri hoitaa pöytäkirjojen julkaisun tästä eteenpäin. T juha


2016-02-27/Krisse
Edustus
Onko tuo ryhmä kuopattu kokonaan..poikaa armeijassa,koulussa....kyllähän tuollainen ns.edustus ryhmä pitäisi olla vaikka ns.kasvattaja seura ollaankin...toki helppoahan sen ylläpitäminen ei ole!Tuollaisen ryhmän pitäisiä toimia harjoittelun ja tekemisen suhteen esimerkkinä nuoremmille!Toivotaan intoa seuran puuhamiehille tuonkin asian suhteen ja tsemppiä...tuleviin koitoksiin..


2016-02-24/SaPo
Johtokunnan kokoukset
Näyttää jääneen "VÄHÄN" jälkeen pöytäkirjojen laittaminen kotisivuille, edellinen vuoden vanha.. Olisi mukavaa tietää seuran asioista myös hieman.. Kenen vastuulla nämä ovat?2016-02-01/pelaajan äiti
Kesäleireistä
Loistavaa, että kesäleiristä tuli jo näin ajoissa tietoa! Nyt pääsee aloittamaan kesän suunnittelun. Kiitos!


2016-01-20/SaPo
Tilausajon yhteistyökumppani
Onko seuralla mitään sopimuksia tilausajoja järjestelevien yritysten kanssa?


2015-12-30/SaPo
JARI VENTO
SaPo toivottaa Mestarin tervetulleeksi KOTIIN!!!


2015-12-17/Hyvä "edustus"
Miehet/Edustus
Näyttää siltä, että edarin perseily on tuottanut tulosta: http://www.palloliitto.fi/uusimaa/pelitoiminta/jalkapallo/sarjapaikat/aikuiset-alustavat-sarjapaikat-2016


2015-11-03/Kiinnostunut
Vuosikokous ja kauden päättäjäiset
Tietoa vuosikokouksesta, henkilövalinnoista ja kauden päättäjäisissä palkituista kaivataan.


2015-10-14/KP-75 varusteet
KP-75 Pipo
KP-75 pipoa voi tilata Intersport Keravan kautta. Kuvaa piposta ei valitettavasti löydy seura-asustekuvastosta. Fanikaulaliinaa ei seuravarusteissa ole.


2015-10-06/entinen kp-75:lainen
fanituotteet
Minua kiinnostaisi kp-75 pipo ja kp-75 kaulahuivi. Tuolla keravan kesportin mainosesitteessä lukee "lisäksi seuratekstiileistä erillinen tilaushinnasto". Ilmeisesti ei oo netin kautta mahiksia löytää pipoa päähän, vai olenko väärässä?


2015-06-03/OteLipsuu
Stadi Cup, juhlavuosi
Eikö seuralla ole enää tyttöjoukkueita? Nuoremmissa ei olenkaan KP-75 edustusta. Stadi Cup juhlii 30 taivaltaan lähes ilman Keravalaisia. Noloa.2015-05-27/Yx iskä
Hienoa pallonhallintaa
Kävin tänään 27.5.2015 Kalevassa pyöräilemässä. Oli pakko oikein pysähtyä, kun katsoi KP:n poikien peliä. Loistavaa peliä, taisi olla-04 pojat. Hyvä kundit, hienolta näyttää. Congratsit valmentajille.


2015-05-11/GOLA
P-J Blogi
On taas semmoista settiä että huh huh eiköhän pitäis keskittyä fudikseen vaan.


2015-04-26/Pave Keravalta
PKK-U
hävisi Kuopiossa Kupsille Suomen Cupin ottelun 4-0, hienosti veikkaus TV;n kommentaattori hehkutti Keravaa ja alueen fudaajia. ZEMPPIÄ PKK-U 2divariin, olette Meidän Edari! PS; Marko KP-75 Myyry on Keravan Keegan, kuka on seuraava.............?


2015-04-18/masselle
PKK-U Kuopioon
Suomen Cup KUPS - PKK-U, Kuopiossa su 26/4 klo. 16.00. Voi räkä, olis ollu kiva saada Kalevaan liiga vieraita.


2015-04-17/masse
Suomen Cup jatkuu
PKK-Ulta hieno ja ansaittu voitto BK-46sta illalla Kalevassa 4-1. Upeaa!! 26.4 jatkuu, tuleeko HJK?


2015-03-18/Nurmikenttä
Kalevan nurmi
KP-75 voisi TuPSin lailla viestittää jäsenistölleen, että Kalevan nurmikentän käyttö ei ole sallittua ennen kuin kentänhoitajat siihen luvan antavat (toukokuun loppu?)


2014-11-14/Kiinnostunut
Vuosikokous
Ilmeisesti seuran syyskokous tuli pidettyä. Kuitenkaan ei ole esim. uutisissa näkynyt uuden johtokunnan kokoonpanoa tai muuta referaattia kokouksesta!


2014-11-12/löyty liiga joukkueen sivuilta
Jari Vento FC Lahti Akatemian päävalmentajaksi
Jari Vento on uusi FC Lahti Akatemian päävalmentaja sekä FC Lahden edustusjoukkueen valmennustiimin jäsen. Vento aloittaa pestissään ensi vuoden alusta. Vento toimi kolme edellistä vuotta MYPA:n junioreiden valmennuspäällikkönä sekä edustusjoukkueen valmennustiimissä. Hän on toiminut myös Keravan Pallo -75:n valmennuspäällikkönä. FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas sekä Jari Vento ovat tuttuja toisilleen MYPA:n vuosilta. Vento liittyy FC Lahteen odottavaisin mielin. - Nyt tuli hyvä sauma, niin tartuin siihen, Vento kertoo. - Minulla on selkeä työnkuva ja pääsen keskittymään olennaiseen koko ajan. Erittäin hyvillä mielin tulen Lahteen, Vento jatkaa. Vento on jo tutustunut tarkasti FC Lahti Akatemian joukkueeseen. - Kävin katsomassa loppukauden puolella neljä peliä. Osan pelaajista tunnen jo aikaisemmilta vuosilta. Minulla on luottavainen olo, että saamme ensi kaudeksi hyvän joukkueen jalkeille, Vento vakuuttaa. FC Lahden ja Vennon allekirjoittama sopimus on 1+1 –vuotinen. ONNEA JARI JA ZEMPPIÄ KISAPUISTOON!


2014-11-10/Tiedonjanoinen
Talvivuorot
Mistä KP-75:n sivuilta löytyvät voimassa olevat harjoitusvuorot ja harjoitusotteluiden aikataulutiedot?


2014-11-08/SaPo GM
Palkitut 2014
Twitteriin tippui pitkin päivää kuvia palkituista kauden päättäjäisistä. Silmiin pisti, ettei SaPosta löytynyt yhtään palkittua eikä joukkueesta ole infoa seuran kotisivuillakaan, eurot kyllä kelpaavat. Missä mättää?


2014-11-06/GOLA
Taitomerkit
Kuinkas paljon KP:ssa suoritettiin taitomerkkejä,TUPS:ssa ainakin hurja määrä melkein puolet enemmän kun JÄPS:ssä.


2014-10-27/Made
PKK-U = KP-75 / TuPS yhteistyö toimii, hyvä näin
PKKU-lähtöisillä pelaajilla huippukausi PKKU:n entiset pelaajat Milo Jung, Kimmo Hovi, Lucas Kaufmann ja Tiago Moura saivat nauttia tällä kaudella hienoista tuloksista. PKKU:ssa pitkään pelannut nuoriherra Milo Jung siirtyi ykkösen seuraan HIFK:iin, jonka nousukausi Ykkösessä päättyi heti uusiin nousujuhliin. Ensi kaudella HIFK pelaa siten Veikkausliigaa ja tästä juhlinnasta Milo pääsi nauttimaan. Melkoinen vuosi Milolle. Onnittelut Milo sekä HIFK! PKKU:n entinen maalitykki Kimmo Hovi siirtyi täksi kaudeksi Veikkausliigaseura FC Lahden riveihin. Liigassa debyyttimaalikin tuli heti tehtyä, vaikka kausi ei aivan toivotunkaltainen ole loukkaantumisten vuoksi ollutkaan. Hyökkääjän mieleen kuitenkin varmasti on, että FC Lahden liigakausi sujui hyvin ja lopulta pelaajien kaulaan ripustettiin Liigan pronssimitalit. Kibe on esiintynyt vahvasti myös kauden aikana U20- ja U21-maajoukkueissa. Onnittelut Kibelle ja FC Lahdelle! PKKU:n ihana kulttipelaaja Lucas Kaufmann siirtyi kesken kauden EIF:iin, kun miehen maalintekotaitoja tarvittiin sarjanousua varmistamaan. Siirtyminen uuteen seuraan sujui mutkattomasti, kun pelaajaringissä oli valmiiksi PKKU:n entinen pelaaja ja hyvä ystävä Tiago Moura. Niin vain Brasilian ihmeet tekivät taikojaan ja olivat mukana, kun EIF nousi kauden päätteeksi karsintojen kautta ensi kaudeksi Ykköseen. Onnea Kafi ja Tiago sekä EIF! Pallokerho Keski-Uusimaa ry toivottaa entisille pelaajilleen menestystä ensi kaudellakin! kaikki kaverit hienoja esimerkkejä miten Kalevan nurtseilla on tehty asioita oikein!


2014-10-27/Proffa
ONNEA KIBE & Hyvä PKK-U!
Onneksi Olkoon Kimmo Kibe Hovi, FC Lahden veikkausliiga joukkueessa SM pronssia, liigaan Kibe siirtyi PKK-U;n miesten edarista ja sitä ennen näytti taitojaan PKK-U;n junnu jengeissä. Hienoa duunia fudiksen eteen, PKK-U!


2014-10-23/Harri
Hyvä Milo!
KP-75- PKK-U - HIFK- ?, loistava Keravalainen fudaaja!


2014-10-23/reino
kalmuuri
Käsittämätöntä toden totta että meillä on harjoitteluosolosuhteita omassa ja naapuripitäjässä ja sitten ajetaan korsoon venäläishalliin.


2014-10-21/rus-rus
Tukea tämäkin
Luin jostain, että KP:n ikäluokat ovat varanneet Kalmuurin hallista parin päivän verran. Kai tuosta venäläisvetoisesta hallista voisi käyttää sen oikeaa nimeä. Legirus Arena se on. Toinen juttu on, että pitääkö Kp:n olla tukemassa tätä venäläistä hanketta. Kalliit hallivuokrat maksavat pelaajien vanhemmat. Tuemmeko tässä samalla itänaapurin vähemmän demokraattista touhua?


2014-10-16/hohhoijaa
Ei mitään virkaa
Tällaisella keskustelupalstalla jonne kirjoitukset hyväksytään ennakkosensuurin kautta, ei ole mitään virkaa.


2014-10-16/HIFK liigaan
HIENOA MILO!!!!!!
HIFK;n veikkausliigaan pelanneessa joukkuessaa mukana myös Keravalainen Milo Jung. Kaudella 2013 Milo pelasi vielä 2 divaria PKKU miesten joukkueessa sekä PKKU A Sm joukkueessa, jossa voitti A Sm maalikuninkuuden. Loistava esimerkki nuoren kehittyvän pelaajan matkasta ylöspäin fudis urallaan. Hyvää duunia PKKU ja Onnittelut Milolle!


2014-10-10/dissident
höpö höpö
Kun tyttöjen (0203) yj-joukkueen muodostamisesta kerrottiin, Topi kertoi, että tällä tavalla kausimaksut eivät nouse, saattavat jopa laskea. Eipä ole edes ensimmäisiä yhteisiä harkkoja ollut kun jo ilmoitetaan, että maksut vähän nousee ja jokainen hommaa itse uudet varusteet. Ja bensaa kuluu. Syyskuussa pidetty keskustelutilaisuus ei ollu mikään keskustelutilaisuus. Siellä Topi vain ilmoitti mitä joku pikku piiri oli jo päättänyt. Tyypillistä KP -touhua.


2014-09-26/Julli
SaPo
Savion ylpeys SaPo nousee muutaman vuoden tauon jälkeen ensi kaudeksi vitosdivariin. Ensi vuonna siis nähdään kuka on se Kp:n edari.


2014-09-25/Anna Saarinen
Hieno valinta
Onnittelut seuran uudelle toiminnanjohtajalle! Seuran toiminta tulee varmasti kehittymään hyvään suuntaan hänen johdollaan.


2014-09-23/JP
Seuran Linja
Tervehdys, seuran linja ikäluokkien yhdistämiseen on se, että ikäluokka tekee itse päätökset omasta tulevaisuudestaan. Seura ei linjaa mitä ikäluokan tulee tehdä tai pitää tehdä. Pelaajien vanhemmat tekevät päätökset ikäluokissaan. YJ-joukkueet ovat pääosin toimineet erinomaisesti ja mahdollistaneet monille pelaajille toiminnan jatkumisen. Pelaajien vanhemmat ovat tehneet järkeviä päätöksiä.


2014-09-23/Lähialue
Pitkä matkako
Onhan tuonne Hyrylään tosiaan ihan tolkuton matka. Meneekö peräti 8 minuuttia autoillen Keravalta. Voi järjestää vaikka kimppakyydit vuoroviikon vielä niin ei luulisi olevan kenellekään vanhemmalle ongelma. Täysin turhaa kitinää taas kerran.


2014-09-22/dissident
Lähikenttiä ei tarvita
Kun seuran linja tuntuu olevan, että ikäluokat pistetään yhteen Tupsin kanssa ja harjoituksia on tämän johdosta sekä Hyrylässä että Kalevassa. Ihan turha enää vouhkata lähikenttien perään. Kuka niitä enää tarvitsee.


2014-09-02/Krisse
Edari pelaa!
Kaikki kannustamaan ukkoja että nouseevat neloseen..potentiaalia joukkueesta löytyy paljon vieläkin ylemmälle sarjaportaalle!Kaikki innolla mukaan!


2014-08-26/Tiedonjanoinen
Opel-liiga
Hei! Opel-liigan otteluohjelmakooste olisi paikallaan näillä sivuilla helposti löydettävänä (ks. Resultcoden kenttäkohtaiset ohjelmat).


2014-08-24/Karuselli
Otteluohjelmat
Karusellien otteluohjelmia löytyy palloliiton sivuilta2014-08-23/SL
Karuselliturnaus 31.8.2014
Mistä löydän ensi viikonloppuna pelattavan Karuselliturnauksen otteluohjelman?


2014-07-28/JM
Kohti parempaa
Uuden toiminnanjohtajan palkkaaminen on järki ratlaisu ja myös uusien valkkujen rekrytointi myös tuo seuraan uutta virtaa. Vielä kun saadaan olosuhteet hyvään kuntoon niin nousu alueen ykkösseuraksi alkaa!!


2014-07-18/marko
kukas seuraavaksi
Jari, Jukka, Petri. Kuka lähtee seuraavaksi ja miksi KP-75 tärkeimmissä tehtävissä toimivien urat aina yllättäen loppuu? Vuonna 2014 seurassa on 750 junioria mutta onko mitään todellista merkityksellistä kilpailullista saavutusta?


2014-06-26/Ihmettelevä
Seuran toimisto
Seuran toimiston uusi osoite on hyvin synkronissa esim. näiden nettisivujen kanssa.


2014-06-18/nuija
Avoin kirje aikuisille...
Hyvä kirjoitus alla linkin takaa. Varsinkin lopussa P.S. lisäys.2014-06-08/pkku
maalitykki veikkausliigaan
Kibe jatkaa lahdessa maalitehtailua..www.suomifutis.com/2014/06/kakkosen-maalitykille-ensimmaiset-liigaminuutit-lahdessa-epatavallinen-suomalaispelaaja/2014-05-18/Valkku
p03 treenikassi
P03:n treenikassi on hävinnyt. Saattoi jäädä kentälle viime torstaina? Tai joku on napannut väärän kassin. Onko havaintoja ?


2014-05-05/eddie edwards
KP-75 edari
Edustusjoukkue avasi kautensa hienosti 10-1 voitolla riihimäkeläisistä. toivottavasti jengi löytää tiensä katsomoihin katsomaan vauhdikasta ja viihdyttävää aladivaripalloilua!


2014-04-25/Ihmettelevä
Johtokunnan toiminta
Sivuilla on seuran alla osio "johtokunnan toiminta 2014". Toimiiko johtokunta, kun mitään pöytäkirjoja aikataulun mukaisista kokouksista ei ole julkisesti esillä? Suurelta osin myös viime vuoden kokouksista pöytäkirjat puuttuvat.


2014-04-18/JP Aro
Pieleen meni
Kiitoksia tarkkanäköisestä palautteesta nimimerkille "Ihmettelevä isä". Tilanne PJ-turnauksessa oli varmasti juuri sellainen kuin edellä on kuvailtu. Käsittelimme turnauksen toteutusta tämän viikon tiistaina yhtenä pääasiana ikäluokkavastaavien kokouksessa ja asiaa on käsitelty myös johtokunnan keskuudessa. Selvityksessä on käynyt ilmi, että valmennuspäälliköllä oli ollut väärä kuva ilmoittautuneiden ja turnausmaksun maksaneiden joukkueiden välillä. Viestintä ilmoittautuneisiin joukkueisiin ja niiden mukanaolon varmistaminen oli pettänyt. Tämä on juurisyy sunnuntain peruuntumiseen ja lauantain vajaisiin sarjoihin. Pahoittelen seuran puolesta turnauksen toimijoille, pelaajille ja vanhemmille syntynyttä mielipahaa. JPAro


2014-04-17/GOLA
KERAVA UNITTED
Minä luulen että teidän seuran PJ voi kertoa sinulle kyseisestä joukkueesta. Toi pikkujätti turnaus oli surkea homma. Muutenkin KP ei voi enään ratsastaa Raitaloilla tai Aholoilla vaan siellä pitäisi alkaa tuottaa pelimiehiä. Tyttöpuoleen on näköjään satsattu aika paljon.


2014-04-15/vailla tietoa edelleen, kertokaa se mulle
FC KERAVA UNITED
2014-03-10/tietoa vailla FC KERAVA UNITED ketä tässä pelas, milloin, missä ja kuka oli seuran vetäjä, tietoa odotellen............turnausjoukkue vai oikea seura?


2014-04-13/Ihmettelevä isä
Mikä meni pieleen?
Keravan Pallo-75 on seuran linjassaan määritellyt tavoitteekseen "haluamme olla vuonna 2015 seura joka tarjoaa laadukasta toimintaa kaikille ikäryhmille ja tasoille" Paljon pitää vuodessa tapahtua, jotta tuohon tavoitteeseen päästään. Viikonloppuna Keravalla piti pelata nuorimpien ikäluokkien -05.-06 ja -07 syntyneiden Pikkujättiturnaus. Kauan odotettu, monella pelaajalle elämän ensimmäinen oikea jalkapalloturnaus päättyi reilun 50 seuran nuorimman edustajan osalta melkoiseen pettymykseen. -07 poikien sarjan otteluohjelmaan oli merkitty 16 joukkuetta. Näistä kuusi tuli paikalla ja näistä kuudestakin joukkueesta neljä oli järjestävän seuran KP-75:n joukkueita. -06 osalta sunnuntaiksi suunniteltu turnaus peruutettiin lauantai-iltana, koska otteluohjelmaan merkittyjä joukkueita ei ollut tulossa paikalle. Onneksi sentään -05 turnaus saadaan ilmeisesti pelattua suunnitelman mukaisesti. Kuunneltuani aikani pienen jalkapallonalun kysymyksiä miksi turnausta ei pelattu ja miksi vastustajat eivät tulleet paikalle päätin yrittää selvittää mikä meni pieleen? Kävin otteluohjelmassa merkittyjen seurojen ikäluokkien kotisivuilla katsomassa löytyykö sieltä merkintöjä Pikkujätti turnauksesta. Ainoastaan yhden ikäluokan sivuilla löytyi tietoa osallistumisesta kyseiseen turnaukseen. Tämä seura olikin lauantaina kahdella joukkueella Kalevassa. Muiden seurojen ikäluokkiensivuilla ei ollut mitään mainintaa osallistumasta turnaukseen Sen sijan siellä löytyi tietoa samana viikonloppuna osallistumisesta toiseen turnaukseen sekä samaan aikaan pidettävistä omista harjoituksista. Heräsi kysymys: Miten tämä on mahdollista? Miksi seurat eivät ole merkinneet tapahtumakalenteriinsa tapahtumaa, jos ovat siihen ilmoittautuneet? Seuraavaksi kävin Suomen Palloliiton Uudenmaan piirin sivuilla katsomassa siellä olevasta tapahtumakalenterista löytyisikö sieltä merkintää Pikkujättiturnauksesta. Kyseiselle viikonlopulle oli monia muita turnaustapahtumia, mutta ei merkintää Pikkujättiturnauksesta. Siellä ei ollut myöskään merkintää seuran tapahtuma sivuilla mainituista Kevät turnauksesta tai kesällä pidettävästä Kerava Cupista. Ainoa merkintä Keravalla pidettävistä turnauksista, jonka löysin oli naisten ja B- tyttöjen pääsiäisenä pidettävä turnaus. Suomen Palloliitto on määritellyt turnausten järjestämisestä seuraavasti: "Suomen Palloliiton kilpailumääräysten mukaisesti kaikilla seurojen järjestämillä turnauksilla ja sarjoilla tulee olla oman piirinsä lupa. Lupa turnauksen tai sarjan järjestämiseen anotaan seuran toimesta täyttämällä turnaus tiedot SPL:n tapahtumakalenteriin viimeistään kuukautta ennen turnauksen alkamispäivää. Mikäli turnaus kuitenkin järjestetään ilman piirin lupaa, voidaan asia saattaa kurinpitovaliokunnan käsittelyyn" Kovasti ihmetyttää ettei turnauksesta ollut mainintaa tapahtumakalenterissa, koska jos lupaa on haettu ja näin noudatettu Palloliiton ohjeita turnauksen järjestämisestä olisi merkintä pitänyt löytyä. Toivottavasti seuran johtokunnassa selvitetään mikä tässä casessa on mennyt pieleen ja otetaan opiksi esiin nousseista virheistä. Tämän viikonlopun kaltaiset tapahtumat eivät anna kovinkaan hyvää kuvaa laadukkaasti toimivasta seurasta vanhempien suuntaan, seuran toiminnassa mukana olevien kesken eikä myöskään ulkoisten sidosryhmien suuntaan.


2014-04-10/PJ
YJ ja PKKU
Tervehdys kaikille, Sovimme valmennuspäällikkö Jokisen kanssa sillä tavalla, että hän kommentoi YJ:n ja PKKUN ryhmien mahdollisen yhteistoiminnan muotoja ja mahdollisia syitä. Mielestäni jos yhteistyöstä on molemmille hyötyä niin sitä kannattaa tehdä, Toinen asia mistä lähdetään on se, että seurojen välisiä sopimuksia on kunnioitettava. Niissä on sovittu, että YJ:t toimii YJ:nä sekä PKKU:n ryhmät ominaan. Jos tilannetta on jostain syystä muutettava niin siitä on sovittava seurojen välillä - tälläisestä minulla ei ole tietoa. Mukavaa futisviikkoa kaikille, JP Aro


2014-04-07/BVB09
yjpkku
Sama mielessä kuin faijoilla alla. Seurajohdolta kommentteja huhuihin? Kukaan ei kaipaa hommiaan tyrineitä pallokerholaisia mukaan.


2014-04-05/Yj faija
Kehitys
Yj tilanne on ollut hyvä ja toivon ettei nää pkku 01 ja a tule sotkemaan tätäkin touhua. Kun ei tunnu Turpeisen ja kumppanien mopo tuottavan parempaa, niin nyt ollaan jo kohta tuhoomassa yj jengejä. Seurajohto hereillä tässä. A jun ja B jun ulos sm sarjakarsinnoista jumbosijoilla. 00 ja 01 aluesarjassa jonne päästään yj jengeillä kanssa "harrestelemalla" eikä maksamalla 200€/kk. Ei sekoiteta nyt näitä tai sitten lyödään Paukut vaan yj jengeihin ja PKKU poistuu toimettomana tupla organisaationa sivuun vaikka vaan äijien jengiksi.


2014-04-04/faija
yj
pitääkö huhut paikkansa että pkku a ja 01 on lyönyt hynttyyt yhteen yj:n kanssa


2014-04-03/GOLA
Junnujen Kehitys
Niin täällä on vähän ihmetelty miksi KP-junnut ei kehity.


2014-03-29/Kervo
Junnujen kehitys
Kyllä eilen sm karsintaa pelanneet Pkku a ja b olivat jäljessä joka osa-alueella karsintapeleissään. A ja B nuorissa jäätiin sitten myös perinteisistä SM sarjapaikoista ulos. Tulevaisuus ei ruusuja tarjoile kun pelaajia vuotaa ulos alueelta jatkuvalla syötöllä. Missä vika onkin aiheellinen kysymys?


2014-03-10/tietoa vailla
FC KERAVA UNITED
ketä tässä pelas, milloin, missä ja kuka oli seuran vetäjä, tietoa odotellen


2014-02-09/WayneR
Seuran tilasta
Massive respect jo mainituille Vennolle ja Kuusoselle mutta heidän lisäkseen, ja aivan erityisesti, myös Pyykkölälle. Seura häviää tällä hetkellä TuPSille taustojen laadussa 100-0. Puheenjohtaja ja valmennuspäällikkö ovat kuin samasta puusta veistettyjä: kentän laidalla hauskaa läppää junnujen kanssa, mutta yhteistoiminta aikuisten kanssa lapsen tasolla. Seuravalmentajien palkkaus ei isossa kuvassa johda mihinkään niin kauan kuin heidän määräyksensä tulevat edellä mainitulta johtokaksikolta. Momentum meni jo. PKKU:n taustalla olemme menettäneet tasaveroisen asemamme naapurin kanssa. TuPS-j tuottaa sekä massaa että laatua. On olemassa suuri vaara, että taannumme pikkuseuraksi jopa Uudenmaan mittapuulla. Missä meidän edari on? Missä TuPSin edari on? Missähän muuten Askolan Urheilijoiden edari on? Viimemainitun suosittelen oikeasti tsekkaamaan. Saattaa löytyä tuttuja. PKKU:n syntyvuosiin asti me veimme ja Tuusula vikisi. Seuralla oli mahdollisuutensa nousta alueen johtavaksi seuraksi, mutta tappiolla olemme jo nyt ja kuilu syvenee. Henkilöistähän tämä johtuu. Hienossa johtamistaidon oppaassa tuodan esiin, että ihmisiä on loppujen lopuksi neljänlaisia: aktiivisia fiksuja, passiivisia fiksuja, aktiivisia hölmöjä ja passiivisia hölmöjä. Kaikkien muiden ihmistyyppien johtamana organisaatio toimii, mutta varjele meitä aktiivisilta hölmöiltä. Sääli Räisäsen Raimon ja kumppaneiden kunniakasta työtä. ja ai niin näiden sivujen taso? hei oikeesti?


2014-02-01/Valmennus kunniaan
Valmennuksen taso
Täällä keskustelupalstalla on kovin sanoin arvosteltu tasonlaskua, siitä kun Vento ja Kuusonen ovat seuran jättäneet. Tämä on totta nykyisen valmennuspäällikön tulon jälkeen ollaan menty alaspäin. Vertailuna vaikka eteläinen naapuriseura. Pallokerhon joukkueet miehitetään lähes täysin sieltä suunnasta vaikka naapurin parhaita pelaajia virtaa aina klubiin saakka. JP:n klaani saa täällä palstalla haukkuja, aiheestakin. Ilokseni olen huomannut, että eteenpäin on jonkin verran menty kun seuraan on saatu palkattua valmennusosaamista uusien päätoimisten valmentajien toimesta. Joten johtokunnalle täydet pisteet siitä että vihdoinkin on huomattu että vain hyvä valmennus takaa seuran toiminnan. Jatkakaa tällä linjalla vielä kun saatte valmennuspäällikön tekemään työtään ts toimimaan ikäluokkien valmentajien kehittäjänä ja tukena niin hyvää tästä vielä tulee.


2014-01-30/Keravalainen jalkapallo historia
JALKAPALLOSEURAT KERAVALLA
Keski-Uusimaa lehdessä oli viime vuoden (2013) puolella juttua paikallisista jalkapallo seuroista, hävitin lehden. Pyytäisinkin nyt apua josko palstalta löytyisi joku paikallista palloilu historiaa tietävä. Mitä "yleislaji" urheiluseuroja (esim. KPK, Savion Sampo) ja jalkapallon erikoisseuroja Keravalla on toiminut kautta historian. Onko FC Kerava United niminen seura toiminut milloin.


2014-01-23/LUKIJA
KP-75 FUTISJUNNUT
minnekköhän Futisjunnut lehti 2/2013 on jaettu kun asutaan useamalla keravan alueella eikä lehteä ole näkynyt painosmäärä 12.000kpl vai onko mennyt suoraan roskiin vai onko painettu lainakaan.


2014-01-12/EKi
Faktaa tämäkin
Olipa kerran, muutama vuosi sitten, kaksipäiväinen junioriturnaus Kalevan tekonurmella. Sunnuntaille sattui PKKU:n miesten peli. Niinpä toimeliaat PKKU:n toimihenkilöt tulivat hakemaan junioriturnauksen puffassa olevaa grilliä ja kaasupulloa miesten peliin. Oli kuulemma PKKU:n grilli ja pullo. Sanottuani, ettei asia nyt ihan niinkään taida olla, he totesivat että ovat aina grilliä käyttäneet ja aikovat nytkin käyttää. Aikeeksi jäi, joutuivat tyytymään vanhaan, poissa käytöstä olleeseen grilliin ja tyhjään kaasupulloon. Taisi olla puffahistorian ensimmäinen kerta, kun PKKU täytti kaasupullon. En ole tapauksen jälkeen PKKU:ta sympatiseerannut. Johtokunta saa tässä puffatarvikkeiden laina-asiassa minun täyden tukeni. KP:n varoilla hankittuja välineitä ei tarvitse ilmaiseksi kaikkien käyttöön antaa. Tavara ei lainassa koskaan parane.


2014-01-01/Samaaa mieltä
Tässä on pointtia
Fakta on hyvin perillä asioista. Tuntuu pahalta kun meidän omaa seuraa johdetaan täysin vääristynein mielikuvin. Jari Vento ja Jukka Kuusonen olivat loistavia futismiehiä, jotka saivat aikaan kehitystä seurassa. Tämänlaisia miehiä ei pitäisi menettää vain yhden diktaattorin omien mielipiteiden takia!


2013-12-31/HALOO, HEI NÄKYYKS VALOO?
Jyri, Jyri älä enempää Tyri
Huolestuttavan jyrkkään laskuun on lähtenyt KP:n juniorien taso sen jälkeen, kun Vento ja Kuusonen seurasta lähtivät. Sitä voivat kaikki sitten miettiä, että miksi herrat seuran jättivät..


2013-12-23/Fakta
Puhvettiasia ei olisi mikään yllätys. Sehän on kaikkien vähänkään asioista perillä olevien tiedossa ollut jo pitkään, että puheenjohtaja Aro on PKKU:ta vastaan. Taisi mies olla aikanaan perustamassa myöskin Keravan Jalkapalloklubia, kun KP-75:n toiminta ei kelvannut. Nyt onkin sitten puhiksena helppo kasata omien arvojen mukaista tiimiä ympärille, johan sinne yksi reservin Kersantti palkattiin. Huolestuttavan jyrkkään laskuun on lähtenyt KP:n juniorien taso sen jälkeen, kun Vento ja Kuusonen seurasta lähtivät. Sitä voivat kaikki sitten miettiä, että miksi herrat seuran jättivät..


2013-12-23/GH
turnausvarusteet
Itsellä ainakin tulee mieleen että voisiko olla niin hölmösti, että pöytien yms. irtaimiston vuokrauksella on tarkoitus kattaa ko. varustuksesta aiheutuvat kulut, (säilytys, hankinta, kunnossapito) jotta tämänkaltainen palvelu on mahdollista omalle seuralle saatikka yhteistyöseuralle?


2013-12-23/puusilmä
Pelaajalistat harjoitusotteluissa
Piirin erotuomarityöryhmä on tehnyt 10.12.2013 päätöksen, jonka mukaan harjoitusotteluista tulee joukkueiden täyttää pelaajalista, joka toimitetaan erotuomarille ennen ottelun alkua. Tällä käytännöllä pyritään saamaan pelitapahtuma rinnastettavaksi normaaliin ottelu tapahtumaan, jonka tapahtumat ovat Piirin/Liiton kurinpitotoimien alaisuudessa. Kujek lisäys: Pelaajalista voi olla toistaiseksi vapaamuotoinen, mutta kirjallinen. Muistuttakaa joukkueita asiasta siinä vaiheessa kun lupaudutte erotuomariksi harjoitusotteluun.2013-12-23/puusilmä
Sääntömuutokset 2014
Linkin takaa löytyy sääntömuutokset vuodelle 2014.2013-12-21/Sihteeri
FG:lle
Jäsenmaksujen korotus johtuu panostuksista valmennukseen vuonna 2014. Seura työllistää vuonna 2014 kolme kokoaikaista valmentajaa ja pystyy siten tarjoamaan ikäluokille entistä paremmin valmennusta sekä seuravalmentajien muodossa että ohjaamalla valmennuspäällikön aikaa ikäluokkien valmennuksen tukemiseen. KP-75 futisjunnut -lehdessä 2/2013 sivulla 7 avataan näitä muutoksia laajemmin.


2013-12-20/Puhvettivarusteet
Kuulemani mukaan KP-75 on keksinyt ansaintakeinon; seura veloittaa mm. yhteistyöseuralta seuran pöytien käytöstä ottelutapahtumissa! Kovin on yhteistyöhenkistä ja -hakuista!


2013-12-18/FG
Jäsenmaksu 2014
Hei, Jäsenmaksuissa tapahtunut prosentuaalisesti aika iso korotus ~12% vuodelle 2014. Mistähän tämä johtuu? Mitään selityksiä ei näy syyskokouksen pöytäkirjassa olevan.


2013-11-29/unohtuko
EI TAINNUT OLLA NOTEERAUKSEN ARVOISTA, VAI?
A - SM maalikuninkuus KP-75 kasvatti Milo Jungille 15 maalilla PKK-U joukkueessa. Siinä loistava esimerkki kuinka homma toimii ja väylä SM tasolle asti toimii loistavasti seurojen yhteistyössä pelaajien eduksi. Kauden kovin KP-75 kasvatin suoritus?


2013-11-14/puusilmä
Kujek Cup 2014
Kujek Cup 2014 lisätietoa alla olevasta linkistä.2013-10-27/Leena Keravalta
Kiitos PKK-U
kyllä te olitte Uudenmaan paras, Jäps räkätti ja uhosi, te pelasitte ja voititte. Hienoa Tuusulan palloseuran ja Keravan Pallo 75;n yhteistyötä, kyllä kelpaa!


2013-10-09/KP-75 / PKK-U RULETTAA
ONNITTELUT MILO!!!!!
A - SM maalikuninkuus KP-75 kasvatti Milo Jungille 15 maalilla PKK-U joukkueessa. Siinä loistava esimerkki kuinka homma toimii ja väylä SM tasolle asti toimii loistavasti seurojen yhteistyössä pelaajien eduksi. Kauden kovin KP-75 kasvatin suoritus?


2013-10-06/malla
HIENOA PKK-U
Keravan ja Tuusulan jalkapalloseurojen yhteinen Pallokerho pärjännyt hienosti kaudella 2013. Hyvä KP-75 ja TuPS, loistavaa juniorityötä.


2013-10-02/Masa
Keinonurmen katsomo valmis
Mahtavaa ja hienoa 6kuukautta ja nyt jo valmis?


2013-09-20/Raine
Rospuuttovuorot
Sekä TuPS että PK K-U ilmoittelee sivuillaan, että ensi maanantaista (23.9.) alkaen siirrytään rospuuttovuoroihin eli tekonurmille tulevat uudet vuorot! Onko sama tieto myös KP-75:n joukkueilla, jotta maanantaista alkaen ei synny käsikähmää eri vuorolistojen takia?


2013-09-20/J-P
Ahjon kenttä
Seuran yhdessä valmisteleman Ahjon koulun jalkapallonurmen suunnitelmassa on yhtenä rahoitusvaihtoehtona huomioitu ulkopuoliset tuet. Kun päätös rakentamisesta saadaan alkaa jatkosuunnittelu jonka osana on rahoituksen järjestäminen. KP on ilmaissut tahtonsa olla mukana kentän jatkossuunnittelussa. Olen ollut asiassa yhteyksissä Keravan kaupungin tekniseen toimeen ja kenttä on tätä kirjoittaessa mukana investointissuunnitelmassa 2014. Keravan kaupungin budjetti vahvistetaan marraskuun kuluessa - silloin tiedämme tarkemmin kentän aikataulun ja. siihen varatut määrärahat.


2013-09-10/Nurmessa
Olosuhde tukea infran rakentamiseen.
SUOMEN PALLOLIITON HATTRICK-III OLOSUHDEOHJELMA, 2012-2016 :) ? Onko KP ja keravan kaupunki reakoineet tähän mahdollisuuteen ? .Nurmessa2013-09-03/tööt
edari
onko kp:lla edari? eikös se ole pkkussa?


2013-08-30/Ylläpito
kppk:lle
Monille vanhemmille ikäluokille sattui turnauksia KP-75 -päivän viikonlopuksi.


2013-08-30/kppk
kppäivä
Miksi mukana vain nuorimmat ikäluokat?


2013-08-27/?
edari
miten on kp:n edarilla kausi mennyt?


2013-08-25/Ylläpito
Kesätauko
Keskustelupalsta oli vahingossa "kesäunilla" ja viestejä ei ole pitkään aikaan julkaistu. Ylläpito pahoittelee. Syyskuun alusta lähtien julkaisu taas noin 24h viiveellä.


2013-08-17/katso
Tänne ei sitten enää julkaista viestejä?


2013-08-16/nalle
Hienoa KP-75 & TUPS
yhteistyö seura PKK-U onnistunut juttu, Hienoa työtä taustaseurat.


2013-08-02/Vanhempi
Jalkapallovalmentajan paikka auki
Hienoa olisi, jos hommaan palkattaisiin asiaan perehtynyt ja innokas henkilö, jolla on käsitystä lapsista yksilöinä ja tietenkin myös käsitystä pelistä ja valmennuksesta. Se, että on asevelvollisuus suoritettu ei takaa esim. sitä, että ihmisellä on hyvät käytöstavat. esim. itse kentällä pyörinyt useita vuosia vanhemman ja maksajan roolissa - kertaakaan ei ohikävellyt puh.johtaja ole tervehtinyt. Pieni yksityskohta, jolla kuitenkin on merkitystä. Toivon todella, että valmennusasiat saataisiin kuntoon ja jokainen poika/tyttö otettaisiin yksilönä huomioon. Se ei riitä, että istuskelee tekiksen kulmalla. Parempaa on toivottavasti luvassa?


2013-07-26/IsoP
Pelihousut
Hei! Meillä olisi jollekin pelaajalle joka pelaa numero 4 Umbron vihreät pelihousut tarpeettomana kokoa M, poika kasvanut ulos housuista ja seurasta. Ota yhteyttä sähköpostin kautta jos kiinostaa. pirjo.lanttola@kolumbus.fi


2013-07-21/...
avoin työpaikka?
Näin mol.fi avoimen työpaikan. Miksi hakua ei ole seuran sivuilla tai laajemmin piirissä ja muualla? Mihin seura on menossa, huolestuttaako muita? Kuka jatkaa vahvaa perinnettä?


2013-07-08/Ari
Kp:n rosteri
Miesten joukkueen rosteri?


2013-07-08/Seuraaja
Hesa-Cup
Molemmat naapuriseurat kertovat sivuillaan seurojen joukkueista (myös YJ:t) Hesä-cupissa, KP-75:n sivuilla ei mainintoja (ainakaan näkyvästi).


2013-07-02/Savion Pave
Kalevan keinonurmi
kentällä tyhjiä juomapulloja , mehutötteröitä, karkkipapereita jne. Pidetäämpä ainakin me KP-75 porukat hienoista olosuhteistamme siistimpää huolta.


2013-06-29/Risto
Päätapahtumien tuloksia.
Olisiko tietoo KP:n päätapahtumien tuloksista näillä sivuilla?


2013-06-11/utelias
miten on "uudella" edarilla kulkenut? onko äijiä ollut tarpeeksi?


2013-05-31/matti
nurmikenttä
eli osaako seuraan puheenjohtaja tai valmennusjohto valoittaa nurmikentän tilannetta.


2013-08-25/Ylläpito
Kesätauko
Keskustelupalsta oli vahingossa "kesäunilla" ja viestejä ei ole pitkään aikaan julkaistu. Ylläpito pahoittelee. Syyskuun alusta lähtien julkaisu taas noin 24h viiveellä.


2013-05-29/Mikko
Kalevan kenttä
Huonosti on tosiaan hoidettu tuota Kalevan kenttää keväällä ja edelleenkin se on suljettuna. Ei tosin näytä haittaavaan KP-75 Puhista kun siellä pelailee kuitenkin oman joukkueensa kanssa.


2013-05-20/repe
outoa
ihme touhua keravalla, todella.


2013-05-20/matti
nurmikenttä
onko se kenttä siis kuitenkin auki? Sunnuntaina siellä näytti KP-75 puhis porukoineen ainakin olevan palloilemassa, taisivatpa olevan siellä jo edellis viikonloppunakin. Saas sinne siis jo mennä?


2013-05-19/Ääliöt
Nurmikenttä
Hyvä jos edes aukenee, kun kaupungin miehet eivät ole tehneet sille yhtikäs mitään. Sehän oli muutama viikko sitten jo hyvässä kunnossa, sitten sen annettiin olla tekemättä mitään ja nyt on aivan surkeassa kunnossa, todella muhkurainen jne. Kenttähän pitäisi ilmata ja leikata jne. Toista se on Tuusulassa missä kenttää hoidetaan päivittäin.


2013-05-15/fani
kevätturnaus
Olisi kiva näin joukkueiden ulkopuolisenakin nähdä otteluohjelma kevät turnauksesta, jos sitä eksyisi katsomaan pelejä.


2013-05-14/matti
nurmikenttä
koska nurmikenttä aukeaa


2013-05-12/Titu
Kevätturnauksen ohjelma
Hei, tapahtumat -sivulla luvataan, että Kevätturnauksen ohjelma julkaistaan vapun jälkeisellä viikolla. Mistähän sen ohjelman tulee sitten löytämään?


2013-05-04/ari jäntti
lääkelaukku
KelA ikämiesten lääkelaukku jäi pelaaja katokseen 24.4 klo 20-21 pelin jälkeen. Onko kukaan ottanut sitä talteen. Laukussa lukee "SELECT" ja teippiin kirjoitettu KelA. vast: 0400 280131/ari jäntti


2013-05-04/2 nolla
PKKU - Jäps
2 - 0 ( 2-0 ) Hienoa PKKU, KP-75 & Tups junnut komeasti esillä. Hienoa että kasvattaja seurojen junnuilla oma loistava kilpaseura.


2013-04-23/Hesacup
Barca
Futis on 2 kosketuksen peli2013-04-21/ylläpito
Pasille: Yhteistyö
Moi Pasi, kuuleman mukaan KP-75:n valmentajia osallistui pelitapakoulutukseen kymmenkunta.


2013-04-15/Päivi
Käytettyjä jalkapallo varusteita.
Käytettyjä jalkapallo varusteita myynnissä Oliverin kirppiksillä 17-23.4 pöytä nro153. Myynnissä jalkapallokenkiä esim. Adizero F50, Nike Merkurial, Adidas F30 koot 32-37. KP-75 harkka-asuja, shortseja, hiekkahousuja koot 128-152 yms. Tervetuloa edullisella ostoksille.


2013-04-15/Pasi
Yhteistyö
TuPSin sivuilta löytyi tällainen uutinen: http://www.tups.fi/?x118281=423579 Hienoa, että tällaisia tilaisuuksia järjestetään! Vie varmasti eteenpäin koko Keski-Uusimaalaista palloilua. Kuinka paljon KP:sta osallistui valmentajia tilaisuuteen, olettaen kyseessä olleen yhteinen tilaisuus?2013-04-03/...
Oliko tarkoitus, että näille sivuille tulee jotain sisältöäkin vai päivitetäänkö silloin tälllöin vain uutiset?


2013-04-12/Tate
PKKU
Pallokerho Keski-Uusimaan miesten joukkueen ensimmäinen 2 divisionan kotiottelu kaudella 2013 pe 03/05 klo 18.30 Kalevan keinonurmella. Vastassa Järvenpään palloseura. Kaikki joukolla PunaMustia kannustamaan!2013-03-04/ylläpito
Taitokarnevaaleista/Inku
Hei Inku, ikävää tulitte turhaan taitokarnevaaleille 23.2. Tuolloin ei tosiaan karnevaaleja ollut suunniteltu pidettäväksi. Jos kerrot missä ajankohdaksi oli ilmoitettu 23.2 klo 9, niin pyrimme tarkistamaan, että tulevien karnevaalien ajankohdat ovat oikein.


2013-03-03/??
pelinohjaajakoulutus
Koskas se pelinohjaajakurssi on, kun ei mitään infoa löydy täältä netistä?


2013-02-25/Inku
Miksei Taitokarnevaaleja ollut Kalevan nurmella 23.2.2013 klo 9 alkaen, vaikka niin oli ilmoitettu?


2013-02-07/J-P
haku
Hausta ei tule ilmoitusta muualle kuin seuran sivuille. Helsingin piiriä ja Uudenmaan piiriä on pyydetty välittämään tietoa sopiville henkilöille. Ensimmäiset haastattelut alkavat perjantaina 8.2.


2013-02-07/max
KP-75;n Jukka Raitala
Hienoa nähdä miten KP-75 kasvatti Jukka Raitala pärjää mailmalla, Hyvä Jukka! Taitaa vaan olla niin että Jukan valmentajana loisti silloin aikoinaan Jari Vento, eikä nykyisellä seura johdolla ollut mitään tekemistä herran kanssa. Kyllä ennen oli valmennus KP-75 paremmin hallussa, TEKOJA JA VÄHEMMÄN BLOGEJA pj JP!!


2013-02-05/?
Uusien rekrytointi
Tuleeko tästä avoin haku vai joko henkilöt on valittu?


2013-01-29/Martti J.
Missä menee Keravan Pallo-75, HALOO!
mitä meinaa seuran toimiva johto puheenjohtajan blogi sivulta lainatulle asialle tehdä, näkyykö tässä jo 2 x J;n lähtö......................perjantai 25. tammikuuta 2013HÄLYTYSRAJALLAKO ? Piirisarjan syksyn lopputulosten perusteella on tulospalvelusta mahdollisuus piirtää kuvaaja D12-C15 poikajoukkueiden määrästä ja tasosta keskiuudellamaalla. Kuvaajassa piirin perussarjassa syksyllä pelanneesta joukkueesta saa 1 pisteen, kakkosessa pelanneesta joukkueesta saa 2 pistettä, ykkössarjan porukasta 3 pistetta ja alue-sarjan joukkueesta 4 pistettä. YJ-joukkueesta seurat saavat puolet joukkueen pisteistä. Kuvaajalla on 4 suurta keskiuusimaalaista kasvattajaseuraa - musta on


2013-01-26/J-P
Historiallinen satsaus valmennukseen
Moikka Jaana, Kentän ääntä on kuunneltu herkällä korvalla. Palkkauspäätös kahdesta valmentajasta on siis tehty. Seuraavana etsimme parhaat mahdolliset henkilöt. Puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja valmennuspäällikkö vastaavat rekrytoinnista ja tekevät myös päätöksen palkattavista henkilöistä. Eli apua on tulossa jos ja kun Petri päättää kohdistaa uusien valmentajien työpanosta ikäluokkaanne.


2013-01-24/Jaana
KP-75 / lastemme valmennus
Hei JP, onko Petrin avuksi Jukan tilalle tulossa joku?


2013-01-22/Markku Pyykkölä
Erikoistuminen
Mielenkiintoinen juttu lajoerikoistumisesta oheisessa linkissä2013-01-17/Kujek
KUJEK - CUP
KUJEK - Cup on uusi Keski-Uudenmaan jalkapalloerotuomarikerhon alueella pelaaville joukkueille tarkoitettu cup-muotoinen kilpailu. Sarjat pyritään järjestämään kaikissa ikäluokissa niin tytöillä kuin pojilla sekä miehillä että naisilla. Osallistumismaksu on 30e / joukkue + pelistä koituvat kulut. Jos joukkue tippuu siis heti ensimmäisessä pelissä, ei lisäkuluja enää joukkueelle tule. Pelit pelataan yksittäisillä vuoroilla KUJEKin varaamilla kentillä otteluohjelman mukaisina aikoina. Vaikka alue ei kovin pitkiä matkoja mahdollista, pyritään pelit pelaamaan mahdollisuuksien mukaan niin että molemmilla joukkueilla olisi suurinpiirtein yhtä pitkä matka pelipaikalle. Peliaika on pienemmillä 2 x 25min = tunnin vuorolla ehditään pelata. Isommilla peliaika on puolestaan 2 x 40min = puolentoista tunnin vuoro. Mikäli peli päättyy tasan, suoritetaan välittömästi rangaistuspotkukilpailu. Voittajajoukkue jatkoon, hävinnyt tippuu kilpailusta pois. Mukaan täytyy ilmoittautua vähintään 4 joukkuetta, että kyseinen ikäluokka pelataan. Päätarkoitus KUJEK - Cupissa on tarjota joukkueille mahdollisuus harjoituspeleihin ennen kauden alkua mahdollisimman pienellä omalla vaivalla. Suunnitteilla on myös yksittäisiä yhden päivän turnauksia, mutta niistä myöhemmin lisää. KUJEK - Cupiin voi ilmoittautua tästä päivästä eteenpäin aina 13.1.2013 asti. Pelit alkavat aikaisintaan 28.1.2013 ja loppuvat viimeistään 31.3.2013. Myös Suomen Cupissa mukana olevat joukkueet voivat ilmoittautua, heidän pelinsä KUJEK - Cupissa tullaan pelaamaan niin että ne eivät mene päällekkäin Suomen Cupin pelien kanssa. Voittajajoukkueet saavat kiertopalkinnon lisäksi pokaalin omakseen. Tässä vielä kaikki järjestettävät sarjat: Miehet, iso kenttä (2x40) Miehet, pieni kenttä (2x25) Naiset, iso kenttä (2x40) Naiset, pieni kenttä (2x25) Pojat A19 (2x40) Pojat B17 (2x40) Pojat B16 (2x40) Pojat C15 (2x40) Pojat C14 (2x40) Pojat D13 (2x25) Pojat D12 (2x25) Tytöt TB18 (2x40) Tytöt TB17 (2x40) Tytöt TC15 (2x40) Tytöt TC14 (2x40) Tytöt TD13 (2x25) Tytöt TD12 (2x25) Ilmoittautumiset sekä mahdolliset muut tiedustelut: Jarno Eväkoski KUJEK erotuomariasettelija 045 120 7509 japi1981@luukku.com2013-01-08/GOLA
KUUSONEN
Ei toi juttu nyt oikein aukea,jos valmmennus vaihtuu vähän väliä niin ei se ainaakaan seuran etu ole.Jotain tarvis varmaan tehdä aika hajanaiselta homma tällä hetkellä vaikuttaa.Kannattais varmaan PKKU/TUPS pyytää konsultti apua.


2013-01-07/Seuraaja
PKKU:n Lohko
Tulee hyviä paikallispelejä ensi kesäksi. MP (Mikkeli), JäPS (Järvenpää) FC Lahti Akatemia, KTP (Kotka), Sudet (Kouvola), Futura (Porvoo) Atlantis (Helsinki), HIFK (Helsinki), FC POHU (Helsinki)


2013-01-04/J-P
Uudet haasteet
Niinkuin blogissa kerroin niin seuratyöntekijän arki on aika haastavaa. On täysin ymmärrettävää että jos on mahdollisuus päästä liigaorganisaatioon ja ympäristöön jossa tukitoimintaan on palkattu henkilöstöä niin siihen on suuri houkutus tarttua. Jari on jo veikausliigavalmentaja ja toivottavasti Jukkakin pääsee samalle uralle.On hienoa, että KP on voinut olla yhtenä portaana kohti vaativampia valmennustehtäviä. Rekrytointia valmistellaan parhaillaan ja 23.1.2013 johtokunnassa pyritään saamaan päätös minkä tyyppistä henkilöä lähdetään rekrytoimaan.2013-01-02/IT
Uudet sivut
Ovatko nämä uudet sivut kenties jonkun koulutyö tai vastaavaa? Todella kankeat eivätkä edes kovin hyvännäköiset, olisihan nämä nyt voinut tehdä huolella alusta loppuun. Tai edes kokeilla toimiiko sivu oikein kaikilla selaimilla. Tuskin menisivät edes validaattorista läpi.


2013-01-02/Repe
KP-75 valmennus
JP tuli, Jari lähti, Jukka lähti, mitäs seuraavaksi.........


2012-12-30/Eki
Terveisiä KPlaisille!
Koitetaan nyt tätä uutta kesksutlu palstaa ja terveisiä ja hyvää uutta vuotta kaikille!


2012-12-28/Ode
Uudet sivut
Kivan keltaiset nää uudet sivut!