Jalkapallokoulu‎ > ‎

Jalkapallokoulu 2019

Keravan Energian Aurinkoinen Jalkapallokoulu 2019

Peli-iloa! Liikunnan Iloa! Hikeä!

Keravan Pallo -75 järjestää yhteistyössä Keravan Energian kanssa 3-7 vuotiaille (2016-2012 syntyneille) jalkapallokoulun. Osallistujia jalkapallokoulussa on ollut vuosittain yli 200!

Aurinkoinen Jalkapallokoulu alkaa maanantaina 29.4.2019! Jalkapallokoulu tarjoaa hauskaa ohjattua futista, opettaa yleisiä liikuntataitoja ja luo miellyttäviä hetkiä liikunnan parissa lapsille.

Voit käydä kokeilemassa jalkapallokoulua kaksi harjoitusta ilmaiseksi.
Jalkapallokoulun hinta 2016-2014- ja 2012 syntyneille on 115€. Se sisältää 13 harjoitusta, Kevätturnauksen, jalkapallokoulun lopputurnauksen, ohjauksen, paidan, pallon, diplomin ja pelaajan vakuutuksen!

Syyskaudella 12.8 alkaen mukaan tuleville hinta on 75€, sisältäen 7 harjoitusta, jalkapallokoulun lopputurnauksen, ohjauksen, paidan, pallon, diplomin ja pelaajan vakuutuksen!

Jalkapallokoulun hinta 2013 syntyneille on 125€. Se sisältää  13 harjoitusta, Kevätturnauksen, jalkapallokoulun lopputurnauksen, valmennuksen, Opel-liiga pelit ja lopputurnauksen, paidan, pallon, diplomin ja pelaajan vakuutuksen! 2013 syntyneet voivat myös jalkapallokoulun lisäksi osallistua Keski-Uudenmaan alueen juniorisarjan Opel-liigan peleihin sekä keväällä että syksyllä. Opel-liigan pelit kuuluvat hintaan kaikille 2013 syntyneille

Syyskaudella 12.8 alkaen mukaan tuleville 2013 syntyneille hinta on 85€, sisältäen 7 harjoitusta, jalkapallokoulun lopputurnauksen, ohjauksen, paidan, pallon, diplomin ja pelaajan vakuutuksen! 2013 syntyneet voivat myös jalkapallokoulun lisäksi osallistua Keski-Uudenmaan alueen juniorisarjan Opel-liigan peleihin sekä syksyllä. Opel-liigan pelit kuuluvat hintaan kaikille 2013 syntyneille

Jalkapallokoulun sisällä muodostetaan vuonna 2012 syntyneistä pojista oma aloittavien pelaajien harrasteryhmän
2012 syntyneet tytöt harjoittelevat omana ryhmänään tai 2013 syntyneiden tyttöjen kanssa.

Jalkapallokoulu järjestetään loistavissa olosuhteissa Kalevan urheilupuiston tekonurmella. Jalkapallokoululaisten ohjaamisesta vastaa seuravalmentaja apunaan seuran nuorisopäälikkö, sekä omat vanhemmat juniorit ja valmentajat.


ILMOITTAUTUMINEN
Keravan Pallo-75 hallinnoi myClub-jäsenpalvelulla yhteisönsä jäsenrekisteriä, laskutusta, tapahtumailmoittautumisia, läsnäoloseurantaa ja jäsentiedotteita. Ilmoittautuminen jalkapallokouluun tapahtuu rekisteröitymällä KP-75:n myClub jäsenrekisteriin.

Ohjeita ilmoittautujille, joilla ei ole vielä myClub ID:tä

  • Ilmoittautumislinkin jalkapallokouluun löydät tämän ohjeen alapuolella.
  • Klikkaa avautuvalta sivulta "Ilmoittaudu tästä"
  • Valitse "Olen 13-vuotias tai yli" ja täytä vaaditut tiedot
  • Täytä lapsen tiedot, täytä huoltajan tiedot-kohtaan vähintään yhden huoltajan tiedot. Kun kaikki kohdat on oikein täytetty, tarkista tiedot ja paina "Seuraava".
  • Valitse myös minkä ikäluokan/ryhmän laskun maksat.
  • Ilmoittautuminen on nyt valmis ja voit palata myClubiin ja kirjautua ulos. Lasku on tullut myös sähköpostiisi.

Vahvistus ja maksu:
Saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi ilmoittautumisvahvistuksen sekä koulun laskun.
Jos et saa vahvistusta tai laskua, tarkista sähköpostisi Roskaposti- ja Tarpeettomat tms. -kansiosi.

Klikkaa tätä linkkiä, jos et näe ilmoittautumislaatikkoa.