Jalkapallokoulu‎ > ‎

Jalkapallokoulu 2017

Keravan Energian Aurinkoinen Jalkapallokoulu 2017

Peli-iloa! Liikunnan Iloa! Hikeä!

Keravan Pallo -75 Ry järjestää yhteistyössä Keravan Energian kanssa vuosittain 3-7 vuotiaille (2014-2010 Syntyneille) jalkapallosta kiinnostuneille lapsille jalkapallokoulun. Osallistujia jalkapallokoulussa on ollut jopa yli 200!

Aurinkoinen Jalkapallokoulu on nyt kesätauolla ja jatkuu jälleen 21.8.2017 klo 17:45 Kalevan Tekonurmella! Jalkapallokoulun tavoite on tarjota hauskaa ohjattua futista, opettaa yleisiä liikuntataitoja ja  luoda miellyttäviä hetkiä liikunnan parissa lapsille.

Syksylle otetaan mukaan uusia ilmoittautumisia, joten Ilmoittaudu jo nyt mukaan! Paikkoja on rajoitetusti! Jalkapallokoulua voit kokeilla syksyllä ensimmäisen kerran ilmaiseksi!


Syksyllä aloittavien hinta Jalkapallokoulun 2014-2012 syntyneille on 70 €, sisältäen 5 harjoitusta, jalkapallokoulun lopputurnauksen, ohjauksen, paidan, pallon, diplomin ja pelaajan vakuutuksen!

Syksyllä aloittavien hinta Jalkapallokoulun 2011 syntyneille on 80 €, sisältäen  5 harjoitusta, jalkapallokoulun lopputurnauksen, valmennuksen, opel-liiga pelit, opel-liigan lopputurnauksen, paidan, pallon, diplomin ja pelaajan vakuutuksen! 2011 syntyneet voivat myös jalkapallokoulun lisäksi osallistua Keski-Uudenmaan alueen juniorisarjan Opel-liigan peleihin sekä keväällä että syksyllä. Opel-liiga pelit kuuluvat hintaan kaikille 2011 syntyneille

Uutuutena kaudella 2017 on, että järjestämme 2010 syntyneille pojille oman aloittavien harrasteryhmän. 2010 syntyneet tytöt harjoittelevat 2011 syntyneiden tyttöjen kanssa.

Jo keväällä jalkapallokoulussa mukana olleiden maksettuun maksuun kuuluu syksyn harjoitukset, jalkapallokoulun lopputurnaus, ohjaus, paita (jos ei ole vielä saanut kevään aikana), pallo (jos ei ole vielä saanut kevään aikana), diplomi ja pelaajan vakuutus. 2011 syntyneille kuuluu myös syksyn osalta Opel-liiga pelit.

Jalkapallokoulu järjestetään loistavissa oloissa Kalevan urheilupuiston tekonurmella ja jalkapallokoululaisten ohjaamisesta vastaa seuran nuorisopäällikkö apunaan seuran omat vanhemmat juniorit ja valmentajat.